Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Амбасадор Чепурин се састао са Министром Вулином

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, састао се данас са амбасадором Руске Федерације у Републици Србији, Александром Васиљевичем Чепурином.

Амбасадор Чепурин се захвалио министру на досадашњој веома успешној сарадњи и изразио наду да ће се у будућности она интензивирати и односи додатно унапредити.
Министар Вулин је истакао да су односи Србије и Русије традиционално добри, захвалио се амбасадору Чепурину на пруженој подршци када је то било потребно и нагласио да нема отворених питања када је у питању даље побољшање постојеће сарадње две земље.


Ускоро се очекује и потписивање Споразума о социјалној сигурности који ће значајно унапредити односе две земље. У циљу неговања и очувања традиције, наставиће се са обнављањем ратних и војних меморијала како на територији Србије, тако у Русији, и са заједничким обележавањем важних датума. На састанку се разговарало и о запошљавању држављана једне државе на територији друге, издавању радних дозвола и упућивању српских радника на рад у Русију и руских радника у Србију.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања

Категорије: Политика

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти