Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Амбасадор Руске Федерације Александар Чепурин у Зрењанину

Амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Чепурин је боравио у радној посети Зрењанину. 

У Градској кући Зрењанина Амбасадора је примио градоначелник са сарадницима. Пријему су присуствовали и начелник Срдењебанатског округа Душан Шијан, заменик градоначелника Чедомир Јањић, помоћници градоначелника Иван Девић и Душко Радишић, чланица Градског већа Дубравка Булован Бенгин и секретар Скупштине града Зрењанина Милан Мркшић. 

Током разговора, највише је било речи о сарадњи успостављеној између региона Ногинск и Средњег Баната, као и могућностима даље привредне и друге сарадње. Амбасадор Руске Федерације Александар Чепурин истакао је да је значајно сарадњу развијати тако да обе стране од ње имају користи.

Након пријема у Градској кући, на иницијативу директора Рвачког клуба "Партизан" из Београда, потпредседника Рвачког савеза Србије Рајка Балтића, Амбасадор Чепурин посетио је Дом борилачких спортова "Партизан" и рвачки клуб "Пролетер". 

Током посете Зрењанину Александар Чепурин је такође обишао погон Индустрије уља "Дијамант", највећег произвођача у области прехрамбене индустрије у региону, као и подземно складиште гаса у Банатском Двору. 

Извор: www.zrenjanin.rs

Категорије: Економија Култура

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти