Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Амбасадор се састао с Председником Владе Србије

Честитка Медведева Вучићу, за виши ниво сарадње

Председник Владе Руске Федерације Дмитриј Медведев упутио је премијеру Александру Вучићу новогодишњу и божићну честитку у којој изражава уверење да ће две земље током 2017. године практичну сарадњу заједничким напорима подићи на квалитативно нови ниво, истичући да то у потпуности одговара дугорочним интересима наших земаља.

Честитку Медведева Вучићу је уручио руски амбасадор Александар Чепурин, а српски премијер изразио је веру да ће у наступајућој години пријатељство Србије и Русије дати још више благодети народима двеју земаља, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

"У одлазећој години, руско-српски односи засновани на трајним традицијама пријатељства, динамично су се развијали. Настављена је реализација великих заједничких пројеката у кључним областима. Јачале су културне, научне и хуманитарне везе", истакао је Медведев у честитки.

"Желим Вам, поштовани господине председниче Владе, добро здравље, благостање и успех у обављању Ваше одговорне дужности, а грађанима Србије - мир и просперитет", наводи се у честитки руског премијера Медведева.

Премијер Вучић је руском народу, државном и војном руководству Руске Федерације, као и амбасадору Чепурину, пожелео да у миру дочекају Нову годину и прославе божићне празнике, уз веру да ће у наступајућој години пријатељство Србије и Русије дати још више благодети народима двеју земаља, наводи се у саопштењу.

Преузето је са http://www.rts.rs/

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти