Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Дани Београда у Москви – прилика за још бољу сарадњу

Мали и Чепурин: „Дани Београда у Москви” – прилика за још бољу сарадњу

Градоначелник Београда Синиша Мали састао се данас у Старом двору са амбасадором Русије у Србији Александром Чепурином, са којим је разговарао о манифестацији „Дани Београда у Москви”, која ће бити одржана од 25. до 27. маја.

Саговорници су се сложили да је та врста сарадње изузетно значајна за односе два града и две земље, како на културном и туристичком тако и на привредном плану.

Градоначелник је истакао да припреме за „Дане Београда у Москви” иду добро и да се тој манифестацији придаје изузетан значај, јер она представља одличну прилику за промоцију Србије и Београда у Москви.

– „Дани Београда у Москви” су сјајан пример за потврду сарадње Београда и Москве, Србије и Русије. Лепо је што су пре годину дана били „Дани Москве у Београду”, ове године су „Дани Београда у Москви”, следеће године можемо организовати неку другу манифестацију. То су све одлични примери културне, туристичке и привредне сарадње какве желимо да развијамо и јачамо – рекао је Мали.

Синиша Мали је истакао да су „Дани Београда у Москви”, у оквиру којих ће бити одржан и бизнис форум, одлична прилика за сусрете привредника две земље, али и за представљање инвестиционих потенцијала Србије и Београда.

На састанку је било речи и о изградњи метроа у Београду.

Преузето је са http://www.beograd.rs/

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти