Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

М.Богданов и Т.Николић о проширењу сарадње

Николић и Богданов о проширењу билатералне сарадње

Председник Томислав Николић састао се са специјалним саветником председника Руске Федерације и замеником министра спољних послова Михаилом Богдановом, а том приликом саговорници су разговарали о могућностима проширења билатералне сарадње.

На састанку је било речи о актуелној политичкој ситуацији на Балкану, као и о опасностима које за цео регион доноси подизање тензија у појединим земљама у окружењу, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.

Састанак Николића и Богданова
Састанак Николића и Богданова

Николић је навео да Србија има велики интерес да очува мир и стабилност, јер је то основни предуслов за даљи напредак и развој наше земље.

Изразио је задовољство одличним односима између Србије и Русије и истакао уверење да постоји још много могућности да се унапреди наша економска сарадња.

Богданов је рекао је да ће и у наредном периоду Русија помагати својим пријатељима, тако да Србија може апсолутно да рачуна на њену подршку при заштити виталних националних интереса.

Сагласио се са оценом председника Србије у вези са могућностима проширења билатералне сарадње и захвалио му на његовом директном ангажовању у развоју одличних односа две земаље.

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти