Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Посета Амбасадора Русије Нишу

Александар Чепурин боравио у Нишу

Ниш 26.06.2017 Јужна Србија Инфо

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић са сарадницима састао се данас у Градској кући са Њ.Е. Амбасадором Руске Федерације у Србији Александром Васиљевичем Чепурином са којим је разговарао о наставку и неговању традиционално добрих пријатељских односа са руским народом, али и о сарадњи града Ниша и руског града Калуге.

Александар Чепурин боравио у Нишу

Градоначелник Булатовић је овом приликом истакао да су руском амбасадору представљени пројекти на којима се у Граду Нишу тренутно ради, уз подршку Владе Републике Србије, као што је реконструкција Аеродрома Константин Велики, измештање железничког чвора из центра Града, отварање нових радних места, комунално опремање града, уређење фасада и сл.

Градоначелник и Његова Екселенција сложили су се да је аеродром Константин Велики управо одлична спона између Калуге и Ниша, који ће се побратимити у нередних неколико месеци, и да постоји одлична прилика за успостављање чартер летова између ова два града.

Њ.Е. Чепурин и градоначелник Булатовић присуствовали су и свечаном отварању просторија Друштва српско-руског пријатељства и сународника Наисус и првом међународном фестивалу традиционалних руских пића у Официрском дому у Нишу.

Преузето је са https://www.juznasrbija.info

Јуче отворен Фестивал руских пића у Нишу (ВИДЕО)

Ниш 27.06.2017 Белами портал, Јужна Србија Инфо

Први Међународни фестивал традиционалних руских пића отворен је у Официрском дому у Нишу.

фото: Белами
фото: Белами

Отварању су присуствовали и амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Васиљевич Чепурин и градоначелник Ниша Дарко Булатовић.

ВИДЕО: РТВ БЕЛАМИ

 
 
 
Преузето је са https://www.juznasrbija.info

 

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти