Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Свеће за погинуле у Санкт Петербургу

Свеће за погинуле у Санкт Петербургу

Испред руске амбасаде у Београду грађани Србије и српски званичници запалили су данас свеће за погинуле у терористичком нападу у Санкт Петербургу. Пошту је одао и амбасадор Русије Александар Чепурин.

Обраћајући се новинарима, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је рекао да Русија може да рачуна на подршку Србије, на добру сарадњу, пријатељство и партнерство, као што је то било до сада.

„Поводом трагичног догађа у Санкт Петербургу, министар одбране Зоран Ђорђевић и ја смо овде да у име Владе изјавимо најдубље саучешће руском народу, руској држави и породицама пострадалих у нападу“, рекао је Стефановић.

Поручујући да Русија може да рачуна на подршку Србије, Стефановић је рекао да постоји одлична сарадња безбедносних служби у борби против организованог криминала и свих видова угрожавања безбедности.

„Ако постоји било шта у чему Србија може да помогне, ми стојимо на располагању“, истакао је Стефановић.

Зоран Ђорђевић, Небојша Стефановић и Александар Чепурин испред амбасаде Русије у Београду су запалили свеће жртвама експлозије у метроу у  Санкт Петербургу.
© SPUTNIK/ РАДОЈЕ ПАНТОВИЋ
Зоран Ђорђевић, Небојша Стефановић и Александар Чепурин испред амбасаде Русије у Београду су запалили свеће жртвама експлозије у метроу у Санкт Петербургу.
 
Преузето је са https://rs.sputniknews.com
Категорије: Политика

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти