Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Телефонски разговор В.Путина и А.Вучића

Ускоро сусрет: О чему су Вучић и Путин разговарали телефоном

Александар Вучић

© Tanjug/ Јарослав Пап

Председник Републике Србије Александар Вучић је у телефонском разговору честитао 65. рођендан председнику Руске Федерације Владимиру Путину и пожелео му добро здравље, као и политички успех, како у решавању проблема у свету, тако и даљем унапређењу односа са Републиком Србијом.
Председник Путин је изразио личну захвалност председнику Вучићу за унапређење односа Руске Федерације и Републике Србије, истиче се у саопштењу Службе председника Србије за сарадњу са медијима.

Путин је нагласио да су међународне околности такве да Србија није у једноставном положају, али да је уверен да ће српски народ, као и увек кроз своју историју, показати свој карактер, и под вођством председника Вучића превазићи све проблеме.

„Сигуран сам да ће под Вашим руководством Србија и српски народ ићи само напред“, рекао је у телефонском разговору председник Путин председнику Вучићу.

Двојица председника договорили су се да у најскорије време поново ступе у контакт, састану се и наставе рад на повећању обима сарадње Републике Србије и Руске Федерације у свим областима, додаје се у саопштењу.

Преузето је са https://rs.sputniknews.com

Категорије: Политика

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти