Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Вучић са Чепурином: За Србију огромна част да поново угости Путина

Вучић са Чепурином: За Србију огромна част да поново угости Путина

Председник Србије Александар Вучић разговарао је са амбасадором Русије Александром Чепурином о билатералној сарадњи двеју земаља, посебно о конкретним пројектима економске сарадње.

Констатовано је да се од предстојећег састанка копредседавајућих Мешовитог међувладиног комитета за сарадњу очекује да да значајан подстицај повећању трговинске размене и економског напретка Србије и Русије.

Састанак Александра Вучића и Александра Чепурина
Састанак Александра Вучића и Александра Чепурина

Вучић и Чепурин су договорили следеће кораке у припреми званичне посете председника Русије Владимира Путина, која је најављена за јануар.

Вучић је рекао да је за Србију огромна част да поново угости председника Русије, као и да сматра да је његов долазак израз поштовања Путина за нашу земљу и традиционалног пријатељства двеју земаља и братства двају народа.

Председник Србије је пружио подршку Путину на одлучности у спровођењу пензионе реформе, уверен да ће она руској држави и руском народу донети огромне користи у будућности, наводи се у саопштењу.

Извор: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3304195/vucic-sa-cepurinom-za-srbiju-ogromna-cast-da-ponovo-ugosti-predsednika-rusije-.html

Категорије: Политика

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти