Пажња: налазите се на старом сајту

Поштовани корисници, обавештавамо Вас,
да се нова верзија сајта налази на адреси - serbia.mid.ru

Вулин и Чепурин о војној сарадњи Србије и Русије

Вулин је руском амабасадору пренео утиске са недавно завршене посете Москви, где је на позив руског колеге присуствао завршници и свечаном затварању овогодишњих "Међународних војних игара".

Састанак Вулина са амбасадорм Чепурином
Састанак Вулина са амбасадорм Чепурином

Министар се захвалио амбасадору Чепурину на принципијелној позицији Руске Федерације када је у питању однос према Косову и Метохији и замолио да Руска Федерација као и до сада учини све што је у њеној моћи да онемогући пријем Ким у Интерпол, нагласио је Вулин.

Министар Вулин је пренео и амбасадору да је у име председника Србије Александра Вучића пренео позив председнику Владимиру Путину и свом колеги министру Шојгуу да следеће године присуствују обележавању стогодишњице пробоја Солунског фронта.

Преузето је са www.rts.rs

 

 

Састанак са амбасадором Руске ФедерацијеМинистар одбране Александар Вулин састао се данас у Министарству одбране са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином са којим је разговарао о актуелној међународној војној сарадњи две земље.

Министар Вулин је руском амабасадору пренео утиске са недавно завршене посете Москви, где је на позив руског колеге присуствао завршници и свечаном затварању овогодишњих „Међународних војних игара“.
 
Министар Вулин се захвалио амбасадору Чепурину на принципијелној позицији Руске Федерације када је у питању однос према Косову и Метохији и замолио да Руска Федерација као и до сада учини све што је у њеној моћи да онемогући пријем КиM у Интерпол, нагалсио је Вулин.

Министар Вулин је пренео и амбасадору да је у име председника Републике Србије Александра Вучића пренео позив председнику Владимиру Путину и свом колеги министру Шојгуу да следеће године присуствују обележавању стогодишњице пробоја Солунског фронта.

Преузето је са http://www.mod.gov.rs

Категорије: Економија Политика

Контакти

Амбасада

Тел: +381 (0)11 361 1090; +381 (0)11 361 1323
Емаил: rusembserbia@mid.ru
Web: serbia.mid.ru

Конзулат

Тел: +381 (0)11 361 3964, 361 7644, 361 3180
Емаил: cons.serbia@mid.ru


остали контакти